Якщо вам захотілося вареників, але традиційні начинки вже набридли, завжди можна скористатися чимось оригінальним. Наприклад, на допомогу може прийти рецепт вареників з лівером, який дозволить неабияк заощадити.

Читайте також Соковитий курячий фарш з улюбленими овочами: готуємо запіканку за простим рецептом

Вареники з лівером: рецепт

Час: 1 година 30 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  • Спочатку готуємо тісто. Кип'ятимо воду, додаємо сіль та масло.
  • Поволі додаємо борошно. Коли маса охолоне, можна замішувати тісто руками.
  • Тісто повинне вийти щільним та еластичним. Готове тісто накриваємо рушником та відставляємо на 30 хвилин.
  • Субпродукти варимо до готовності. Цибулю нарізаємо та смажимо. Готові субпродукти змелюємо у фарш та змішуємо з цибулею.
  • Солимо і перчимо.
  • Розкачуємо тісто та робимо вареники.
  • Варимо вареники у кип'ятку 5 хвилин. За бажанням при подачі вареники можна змастити маслом, заправити смаженою цибулею або сметаною.