Домашні вареники з курячим м'ясом: смачний рецепт

26 грудня 2020, 15:07
Читать новость на русском

Хто сказав, що вареники мають бути тільки картоплею? Ми пропонуємо вам приготувати домашні вареничики з курячим м'яском.

SmachnoNews підготував для вас смачний рецепт вареників з м'ясною начинкою, а саме з курочки. Ми впевнені, що такі вареники сподобаються всій вашій родині.

Читайте також Смачні рецепти вареників на Різдво: з сиром, картоплею та грибами

Як приготувати вареники з м'ясною начинкою

Інгредієнти:
– 1 склянка води;
– 1 яйце;
– 3,5-4 склянки борошна;
– 400 г курячого фаршу;
– 1 цибулина;
– 3 ст. л олії;
– дрібка солі.
  1. Ретельно просійте борошно в миску, щоб не було грудочок, додайте солі.
  2. Вибийте в борошно яйце, влийте олію та воду – замісіть еластичне та однорідне тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою та дайте відпочити 20-30 хвилин.
  3. Підсипте готове тісто борошно та покладіть на дошку або стільницю.
  4. Розділіть тісто на вареник на кілька частин, кожну з них по черзі розкачуйте скалкою та вичавлюйте склянкою круглі варенички.
  5. Наріжте цибулю кубиками, обсмажте разом з курячим фаршем на сковорідці до готовності. Заправте начинку спеціями та перемішайте.
  6. Викладіть чайну ложку начинки в центр варенички та защепіть краї формуючи вареник.
  7. Готові вареники відваріть в киплячій підсоленій воді до готовності 3-4 хвилин. Змастіть вершковим маслом або смаженою цибулькою та подавайте до столу.