SmachnoNews підготував для вас смачний рецепт вареників з м'ясною начинкою, а саме з курочки. Ми впевнені, що такі вареники сподобаються всій вашій родині.

Читайте також Смачні рецепти вареників на Різдво: з сиром, картоплею та грибами

Як приготувати вареники з м'ясною начинкою

  1. Ретельно просійте борошно в миску, щоб не було грудочок, додайте солі.
  2. Вибийте в борошно яйце, влийте олію та воду – замісіть еластичне та однорідне тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою та дайте відпочити 20-30 хвилин.
  3. Підсипте готове тісто борошно та покладіть на дошку або стільницю.
  4. Розділіть тісто на вареник на кілька частин, кожну з них по черзі розкачуйте скалкою та вичавлюйте склянкою круглі варенички.
  5. Наріжте цибулю кубиками, обсмажте разом з курячим фаршем на сковорідці до готовності. Заправте начинку спеціями та перемішайте.
  6. Викладіть чайну ложку начинки в центр варенички та защепіть краї формуючи вареник.
  7. Готові вареники відваріть в киплячій підсоленій воді до готовності 3-4 хвилин. Змастіть вершковим маслом або смаженою цибулькою та подавайте до столу.