Вареники люблять усі, а найсмачніші, які зроблені з любов'ю. За цим рецептом пропонуємо приготувати домашні запашні, пухкі вареники з ніжним курячим м'ясом та печінкою. Подавайте зі сметаною.

Читайте також Тальятеле з курячими болами: домашній рецепт

Вареники з курятиною та печінкою

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте борошно з сіллю, додайте кефір, перемішайте. Замісіть тісто.
  3. Цибулю, часник, почистіть, наріжте кубиками.
  4. Для приготування начинки помийте стегна, відділіть від шкірки та кісточок.
  5. На пательні з рослинною олією і вершковим маслом обсмажте м'ясо, печінку до готовності. Далі – додайте цибулю і часник, готуйте 3-5 хвилин, залиште для охолодження.
  6. Половину м'яса та печінки наріжте маленькими кубиками, а іншу половину подрібніть у блендері. У мисці змішайте, додайте сіль, перець.
  7. Кріп помийте, подрібніть ножем.
  8. З тіста розкатайте смужку, розділіть на частини, розкатайте кружечки, викладіть начинку, сформуйте вареники, закріпіть краї.
  9. У каструлю з окропом, додайте сіль викладіть вареники, варіть до готовності.
  10. Викладіть у миску, додайте вершкове масло, перемішайте.
  11. Викладіть у тарілку, додайте смажену цибулю, кріп. Смачного!