Найкраще вишневе варення у вашому житті: рецепт "П'ятихвилинка" без кісточок
11 липня 2024,
18:24
Читать новость на русском
Джерело:
Rivne MediaВарення з вишень для багатьох є найулюбленішим. Спробуйте приготувати його за цим елементарним рецептом.
Звісно ж, на приготування такого варення піде значно більше ніж 5 хвилин. Така назва виникла лише через час самого варіння після закипання.
Буде смачно Варення зі смородини "П'ятихвилинка": швидкий рецепт з 2 інгредієнтів
Варення з вишень
- Час: 40 хвилин + 6 годин
- Порцій: 10
– 2 кілограми вишень;
– 1,5 кілограма цукру.
Це варення з вишень вам точно сподобається / Фото Unsplash
Приготування:
- Вишню переберіть та очистьте від кісточок. Помістіть у каструлю та засипте цукром пошарово.
- Пересипані цукром ягоди залиште на 5 – 6 годин, щоб вони пустили сік.
- Потім поставте каструлю на плиту, на середньому вогні доведіть до кипіння, а потім на малому вогні варіть ще 5 хвилин. Зніміть піну.
- Розлийте готове варення у стерилізовані банки та закрийте стерилізованими кришками.