Страви бренду LaStrava розробив іспанський шеф-кухар Едуардо Сальвадор, врахувавши свій багатий досвід роботи у різних країнах світу та у ресторанах із зірками Мішлен зокрема. Відтак у кожному рецепті – ідеальне поєднання продуктів і спецій.

Читайте також Ресторанні страви на кожен день: чому варто спробувати LaStrava

Ці страви чудово смакують самостійно. Але ще краще – насолоджуватися ними в поєднанні. І неважливо, чи це вечір у родинному колі, романтична зустріч чи посиденьки з друзями – гастрономічні пари з колекції LaStrava зроблять вашу вечерю незабутньою.

Картопляний гратен для сімейної вечері

Гратен дофінуа – це традиційна французька страва з картоплі. Попри те, що основою рецепта є звичний для українців продукт, його вершково-сирний смак з відтінком мускатного горіха та чебрецю здивує навіть найперебірливішого гурмана.

Для приготування гратена нарізану тонкими скибочками картоплю запікають у вершках, посипаючи сиром та дрібкою мускатного горіха, а також додають один з основних соусів французької кухні – бешамель. Едуардо Сальвадор зберіг у рецепті техніку гратенації з регіону Дофіне, завдяки якій картопля покривається золотистою скоринкою.

Картопляний гратен від LaStrava повністю готовий до споживання. Потрібно лише розігріти його упродовж 2 хвилин у мікрохвильовій печі.

Сам шеф-кухар пропонує доповнити гратен середземноморським салатом з яловичим язиком від LaStrava, до якого додаються курячі яйця, мариновані огірки, зелений горох, ніжний майонез і пікантна гірчиця. І нехай вас не дивує склад, який нагадує “Олів'є”. Яловичий язик, приготований за технологією су-від, смакує зовсім інакше, тож салат із ним подається навіть у ресторанах із зіркою Мішлен.

Не прогадають і ті, хто спробує гратен без доповнень. Для ефектної подачі використайте руколу, наріжте помідори чері та заправте їх бальзамічним соусом. Страва ресторанного рівня готова!

Сервіруйте з LaStrava: картопляний гратен з овочами

Ризотто з яловичиною та грибами для романтичної вечері

Якщо на вечір у вас заплановане романтичне побачення, а часу на приготування їжі обмаль, здивуйте другу половинку ризотто від LaStrava. Завдяки використанню інноваційних технологій Едуардо Сальвадор досягнув ідеального al dente та ніжної кремоподібної консистенції рису. Тому виникає відчуття, що ви смакуєте страву, доставлену із Півночі Італії.

Головний секрет – у приготуванні рису. Його відварюють на білому вині, що попередньо випарюється. Це надає страві трішки кислинки. Далі рис змішується з вершками та яловичим бульйоном, який випарюється протягом 36 годин.

Незамінними компонентами також є низькотемпературна яловичина, пармезан і соус duxelles – дрібно нарізані гриби, цибуля, різноманітні трави та перець, які обсмажують на вершковому маслі й випарюють до стану пасти.

Ніжна текстура рису вдало поєднається із пікантними яловичими щічками в соусі demi-glace від LaStrava. Але їх ви навряд чи коли-небудь зробите самостійно. Річ у тім, що яловичі щічки готуються протягом 32 годин за низьких температур. А на створення соусу demi-glace, яким заправляється страва, потрібно цілих 36 годин. Із LaStrava ви отримаєте смачну страву лише за 2 хвилини.

І невеличкий лайфхак від шеф-кухаря: щоб наблизити ризотто до італійського оригіналу, подавайте страву із пармезаном та листям базиліку.

Сервіруйте з LaStrava: ризотто з сиром пармезан

Хумус для компанії

Хумус бренду LaStrava розроблений на основі традиційних рецептів, родом з Каїру. Окрім нуту, сюди додають високоякісну тахіні (кунжутну пасту), оливкову олію, свіжий лимонний сік і часник.

За рецептом Едуардо Сальвадора, нут замочують на ніч і лише потім варять. Згодом усі компоненти змішують у потужному міксері для досягнення ідеальної кремової консистенції.

Найкраще поєднувати хумус зі свіжими овочами – морквою, огірком, червоним перцем, а також ще однією стравою із Близького Сходу – свіжоспеченою пітою. Зберігайте ідею яскравої тарілки на випадок візиту друзів на вечерю.

Сервіруйте з LaStrava: хумус з овочами


Один клік – і LaStrava їде до вас

Якщо ви вже визначилися, що саме хочете на вечерю – шукайте ресторан LaStrava у застосунках Glovo та BoltFood. Крім цього, продукція бренду доступна у мережі фірмових магазинів "М'ясомаркет". Тут представлено ще більше вишуканих страв за рецептами Едуардо Сальвадора, тому кожен зможе знайти свої ідеальні поєднання.

Страви ресторанного рівня LaStrava можна придбати в "М’ясомаркеті" або замовити в Glovo чи BoltFood / Фото LaStrava

Окрім цього, бренд активно ділиться цікавою інформацією у соцмережах. У фейсбуці та інстаграмі ви знайдете поради щодо приготування страв від LaStrava, приклади сервірування, а також анонси акцій. Водночас дізнатися про переваги інноваційних технологій можна на сайті LaStrava.

Відкривайте для себе нове, вечеряйте з користю та економте час. Адже із LaStrava – це так швидко, просто й смачно.