Медовий маринад – ідеальним для курятини, адже при запіканні чи смаженні на м'ясі утворюється хрумка солодка скоринка.

Читайте також Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних

Подавайте цю страву з ніжним картопляним пюре, овочами на грилі або свіжим салатом.

Рецепт курячих гомілок з апельсинами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  1. Викладіть курячі гомілки до глибокої посудини.
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів в режимі "конвекція".
  1. Для маринаду для м'яса змішайте гарячий мед, соєвий соус, гірчицю та апельсиновий сік. Ретельно змастіть курячі гомілки маринадом і перекладіть до жаротривкої форми.
  1. Апельсини наріжте кружальцями й викладіть на курячі гомілки та поміж ними.


Фото Shutterstock

  1. Почистіть часник, додайте до м'яса разом із гілочками розмарину.
  1. Відправте гомілки до духовки на 25 хвилин. За бажанням через 10 хвилин їх можна перевернути.
  1. Готові курячі гомілки бодавайте до столу гарячими.

Смачного!