Тако – мексиканська страва, яку готують з тортильї та начинки. Зазвичай додають овочі, смажене м'ясо, рибу, квасолю, нут з додаванням гострого соусу гуакамоле. Ви можете додати будь-який улюблений соус та овочі. Нут заздалегідь замочіть на ніч або використовуйте консервований.
Читайте також Як приготувати гуакамоле: домашній рецепт
Веганський тако з нутом і томатами
- Нут процідіть, ретельно промийте.
- У мисці змішайте соєвий соус з лимонним соком, додайте нут, перець, спеції, перемішайте до однорідної консистенції.
- Деко вистеліть пергаментом, викладіть нут, запікайте протягом 30 хвилин у духовці при температурі 200 градусів.
- Окремо розігрійте тортильї у духовці при температурі 180 градусів протягом 7-10 хвилин.
- Томати помийте, наріжте кільцями.
- Руколу ретельно помийте.
- У тортильї викладіть гуакамоле, запечений нут, зверху викладіть томати та руколу. Смачного!