Гуакамоле – соус мексиканської кухні. Традиційно його готують з авокадо, соку лайму та солі. Також можна додавати цибулю, петрушку, кінзу, перець чилі, часник. Подають з грінками, чіпсами, до мясних страв.

Читайте також Рецепт домашньої ковбаси на Великдень від Ольги Мартиновської

Рецепт гуакамоле

  1. Помийте, почистіть авокадо, відділіть від кістки, подрібніть до стану пюре.
  2. Часник почистіть, натріть на тертці.
  3. Зелену цибулю помийте, почистіть, подрібніть ножем.
  4. Лайм помийте, вичавіть сік.
  5. Кінзу помийте, подрібніть ножем.
  6. У миску викладіть пюре авокадо, додайте сік лайма, сіль, перець, часник, кінзу, цибулю, ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
  7. Викладіть у тарілку, подавайте з грінками. Смачного!