Веганський тако з нутом і томатами: домашній рецепт

21 травня 2021, 19:25
Читать новость на русском

Веганський тако з нутом і томатами – поживна та смачна страва, яку виможете приготувати на вечерю. Запишіть собі рецепт.

Тако – мексиканська страва, яку готують з тортильї та начинки. Зазвичай додають овочі, смажене м'ясо, рибу, квасолю, нут з додаванням гострого соусу гуакамоле. Ви можете додати будь-який улюблений соус та овочі. Нут заздалегідь замочіть на ніч або використовуйте консервований.

Читайте також Як приготувати гуакамоле: домашній рецепт

Веганський тако з нутом і томатами

Інгредієнти:
– 400 грамів консервованого нуту;
– тортильї 4-8;
– 1 столова ложка соєвого соусу;
– 1-2 томати;
– 150 грамів руколи;
– 2 чайні ложки лимонного соку;
– спеції;
– соус гуакамоле;
– чорний перець;
– соль.
  1. Нут процідіть, ретельно промийте.
  2. У мисці змішайте соєвий соус з лимонним соком, додайте нут, перець, спеції, перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Деко вистеліть пергаментом, викладіть нут, запікайте протягом 30 хвилин у духовці при температурі 200 градусів.
  4. Окремо розігрійте тортильї у духовці при температурі 180 градусів протягом 7-10 хвилин.
  5. Томати помийте, наріжте кільцями.
  6. Руколу ретельно помийте.
  7. У тортильї викладіть гуакамоле, запечений нут, зверху викладіть томати та руколу. Смачного!