Гарячі супи – ідеальна страва, щоб зігрітися в холодну погоду. Smachno News підготували для вас три рецепти овочевих супів: суп з сочевиці з грибами, з цвітною капустою, сирний суп з локшиною і броколі, , які ви з легкістю приготуєте вдома.

Читайте також Як приготувати суп із зеленої сочевиці: рецепти на будь-який смак

Суп-пюре з сочевиці з грибами

Суп-пюре з сочевиці з грибами

  1. Для приготування супу ретельно промийте сочевицю, варіть у каструлі на маленькому вогні.
  2. Почистіть цибулю, моркву, наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на грубій тертці.
  3. Гриби помийте, наріжте скибочками.
  4. Помийте петрушку, подрібніть ножем.
  5. На пательні обсмажте цибулю з морквою до золотої скоринки, додайте гриби, обсмажте 5 хвилин до готовності.
  6. У каструлю з сочевицею, додайте цибулю, моркву, гриби, сіль, перець, варіть 15-25 хвилин до готовності. Зніміть з вогню, подрібніть суп блендером, задекоруйте петрушкою. Подавайте суп з хлібом або сухариками.

Суп з цвітною капустою

Суп з цвітною капустою

  1. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками. У каструлю з водою викладіть картоплю, варіть на середньому вогні.
  2. Почистіть цибулю, моркву, наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте на пательні до золотої скоринки, викладіть у каструлю з картоплею.
  3. Цвітну капусту помийте, розділіть на суцвіття, викладіть у каструлю з супом, додайте сіль, перець, варіть 15-20 хвилин до готовності.
  4. Помийте петрушку, подрібніть ножем, додайте у суп. Зніміть з вогню, залиште на 5-7 хвилин.

Сирний суп з локшиною і броколі

Сирний суп з локшиною і броколі

  1. Для приготування супу помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками. У каструлю з водою викладіть картоплю, варіть на середньому вогні.
  2. Почистіть цибулю, моркву, наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте на пательні до золотої скоринки, викладіть у каструлю з картоплею.
  3. Броколі помийте, розділіть на суцвіття.
  4. У каструлю з картоплею додайте цибулю, моркву, броколі, локшину, сіль, перець, лавровий лист, перемішайте, варіть 10-15 хвилин до готовності.
  5. Помийте петрушку, подрібніть ножем.
  6. Натріть на грубій тертці плавлений сир, додайте у суп, перемішайте, залиште на 5 хвилин.
  7. Перед подачею задекоруйте суп петрушкою. Смачного!