Вегетаріанські супи: домашні рецепти на будь-який смак

18 січня 2021, 15:25
Читать новость на русском

До вашої уваги рецепти смачних і корисних овочевих супів на кожен день. Подробиці – читайте у матеріалі.

Гарячі супи – ідеальна страва, щоб зігрітися в холодну погоду. Smachno News підготували для вас три рецепти овочевих супів: суп з сочевиці з грибами, з цвітною капустою, сирний суп з локшиною і броколі, , які ви з легкістю приготуєте вдома.

Читайте також Як приготувати суп із зеленої сочевиці: рецепти на будь-який смак

Суп-пюре з сочевиці з грибами

Суп-пюре з сочевиці з грибами

Інгредієнти:
– 300 грамів сочевиці;
– 150 грамів грибів (печериці);
– 1 морква;
– 1 цибуля;
– 2 зубчики часнику;
– олія;
– петрушка;
– сіль, перець.
  1. Для приготування супу ретельно промийте сочевицю, варіть у каструлі на маленькому вогні.
  2. Почистіть цибулю, моркву, наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на грубій тертці.
  3. Гриби помийте, наріжте скибочками.
  4. Помийте петрушку, подрібніть ножем.
  5. На пательні обсмажте цибулю з морквою до золотої скоринки, додайте гриби, обсмажте 5 хвилин до готовності.
  6. У каструлю з сочевицею, додайте цибулю, моркву, гриби, сіль, перець, варіть 15-25 хвилин до готовності. Зніміть з вогню, подрібніть суп блендером, задекоруйте петрушкою. Подавайте суп з хлібом або сухариками.

Суп з цвітною капустою

Суп з цвітною капустою

Інгредієнти:
– 1 цвітна капуста;
– 1 морква;
– 1 цибуля;
– 2-4 картоплини;
– соняшникова олія;
– петрушка;
– сіль, перець.
  1. Помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками. У каструлю з водою викладіть картоплю, варіть на середньому вогні.
  2. Почистіть цибулю, моркву, наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте на пательні до золотої скоринки, викладіть у каструлю з картоплею.
  3. Цвітну капусту помийте, розділіть на суцвіття, викладіть у каструлю з супом, додайте сіль, перець, варіть 15-20 хвилин до готовності.
  4. Помийте петрушку, подрібніть ножем, додайте у суп. Зніміть з вогню, залиште на 5-7 хвилин.

Сирний суп з локшиною і броколі

Сирний суп з локшиною і броколі

Інгредієнти:
– 300 грамів картоплі;
– 150 грамів броколі;
– 90 грамів плавленого сиру;
– 100 грамів локшини;
– 1 морква;
– 2 цибулі;
– лавровий лист;
– соняшникова олія;
– петрушка;
– сіль, перець.
  1. Для приготування супу помийте, почистіть картоплю, наріжте кубиками. У каструлю з водою викладіть картоплю, варіть на середньому вогні.
  2. Почистіть цибулю, моркву, наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте на пательні до золотої скоринки, викладіть у каструлю з картоплею.
  3. Броколі помийте, розділіть на суцвіття.
  4. У каструлю з картоплею додайте цибулю, моркву, броколі, локшину, сіль, перець, лавровий лист, перемішайте, варіть 10-15 хвилин до готовності.
  5. Помийте петрушку, подрібніть ножем.
  6. Натріть на грубій тертці плавлений сир, додайте у суп, перемішайте, залиште на 5 хвилин.
  7. Перед подачею задекоруйте суп петрушкою. Смачного!