6 березня,
10:25
Вегетаріанський салат: рецепт з буряка, фундуком та чорносливом від Євгена Клопотенка
Джерело:
сайт Євгена КлопотенкаЄвген Клопотенко поділився рецептом смачного та корисного салату з буряка. Запишіть собі рецепт.
Відомий ресторатор Євген Клопотенко не перестає дивувати шанувальників простими та корисними рецептами. Шеф-кухар до традиційного салату з буряка з чорносливом додав декілька оригінальних інгредієнтів – смак неперевершений.
Читайте також Як приготувати рибні палички: рецепт від Євгена Клопотенка
Рецепт салату
Інгредієнти:– 2 буряки;
– 8-10 штук чорносливу;
– 50 грамів фундуку;
– 2 солоного огірки;
– 3 столові ложки соняшникової олії;
– сіль, перець.
- Для приготування салату ретельно помийте буряк, відваріть або запечіть у духовці з фольгою протягом однієї години.
- Готовий буряк почистіть від шкірки, натріть на грубій тертці.
- Чорнослив викладіть у миску, залийте окропом, залиште на десять хвилин. Зцідіть воду, наріжте скибочками.
- Фундук подрібніть ножем.
- Солоний огірок наріжте маленькими кубиками.
- У мисці з'єднайте усі інгредієнти, додайте сіль, перець, олію, перемішайте.
- Викладіть на тарілку. Смачного!