Відомий ресторатор Євген Клопотенко не перестає дивувати шанувальників простими та корисними рецептами. Шеф-кухар до традиційного салату з буряка з чорносливом додав декілька оригінальних інгредієнтів – смак неперевершений.

Читайте також Як приготувати рибні палички: рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт салату

  1. Для приготування салату ретельно помийте буряк, відваріть або запечіть у духовці з фольгою протягом однієї години.
  2. Готовий буряк почистіть від шкірки, натріть на грубій тертці.
  3. Чорнослив викладіть у миску, залийте окропом, залиште на десять хвилин. Зцідіть воду, наріжте скибочками.
  4. Фундук подрібніть ножем.
  5. Солоний огірок наріжте маленькими кубиками.
  6. У мисці з'єднайте усі інгредієнти, додайте сіль, перець, олію, перемішайте.
  7. Викладіть на тарілку. Смачного!