Відомий ресторатор Євген Клопотенко не перестає дивувати шанувальників простими та корисними рецептами. Шеф-кухар до традиційного салату з буряка з чорносливом додав декілька оригінальних інгредієнтів – смак неперевершений.
Читайте також Як приготувати рибні палички: рецепт від Євгена Клопотенка
Рецепт салату
- Для приготування салату ретельно помийте буряк, відваріть або запечіть у духовці з фольгою протягом однієї години.
- Готовий буряк почистіть від шкірки, натріть на грубій тертці.
- Чорнослив викладіть у миску, залийте окропом, залиште на десять хвилин. Зцідіть воду, наріжте скибочками.
- Фундук подрібніть ножем.
- Солоний огірок наріжте маленькими кубиками.
- У мисці з'єднайте усі інгредієнти, додайте сіль, перець, олію, перемішайте.
- Викладіть на тарілку. Смачного!