Шоколадний бісквітний торт – улюблене солодке частування королівської родини. Принц Вільям настільки обожнює цей десерт, що навіть подавав його як другий торт на своєму королівському весіллі з Кейт Міддлтон у квітні 2011 року.

Читайте також Швидкі закуски з курочкою су-від: боул з авокадо, сендвіч із мікроґріном та салат "Цезар"

Він був розроблений, виготовлений та подарований принцу Вільяму виробниками печива McVitie's. Його виготовляли з 1700 грамів печива та 17 кг шоколаду!


Принц Вільям з Кейт Міддлтон / Фото Getty Images

Та вдома торт можна з легкістю відтворити меншу копію королівського смаколика. Цей рецепт дуже простий, і діти можуть долучитись до процесу приготування, адже подрібнювати та кришити печиво – чудова для них розвага.

Рецепт шоколадного торта

  • Час: 4 години
  • Порції: 4 – 6


Шоколадний торт / Фото Пінтерест

  1. Для приготування торта змішайте масло та какао до однорідної маси.
  2. Влийте сироп, ванілін.
  3. Подрібніть фісташки та інжир, додайте до маси й перемішайте.
  4. Перекладіть масу для торта в холодильник на 1 годину.
  5. Додайте до охолодженої маси печиво та перемішайте.
  6. Сформуйте торт. Можна використати силіконову форму для торта.
  7. Вийміть торт із форми.
  8. Розтопіть шоколад на паровій бані та залийте ним торт.
  9. Відправте торт у холодильник на 2 години. Смачного!

Також до торта можна додати в'ялену вишню або замінити фісташки на волоський горіх.