Шоколадний бісквітний торт – улюблене солодке частування королівської родини. Принц Вільям настільки обожнює цей десерт, що навіть подавав його як другий торт на своєму королівському весіллі з Кейт Міддлтон у квітні 2011 року.
Читайте також Швидкі закуски з курочкою су-від: боул з авокадо, сендвіч із мікроґріном та салат "Цезар"
Він був розроблений, виготовлений та подарований принцу Вільяму виробниками печива McVitie's. Його виготовляли з 1700 грамів печива та 17 кг шоколаду!
Принц Вільям з Кейт Міддлтон / Фото Getty Images
Та вдома торт можна з легкістю відтворити меншу копію королівського смаколика. Цей рецепт дуже простий, і діти можуть долучитись до процесу приготування, адже подрібнювати та кришити печиво – чудова для них розвага.
Рецепт шоколадного торта
- Час: 4 години
- Порції: 4 – 6
Шоколадний торт / Фото Пінтерест
- Для приготування торта змішайте масло та какао до однорідної маси.
- Влийте сироп, ванілін.
- Подрібніть фісташки та інжир, додайте до маси й перемішайте.
- Перекладіть масу для торта в холодильник на 1 годину.
- Додайте до охолодженої маси печиво та перемішайте.
- Сформуйте торт. Можна використати силіконову форму для торта.
- Вийміть торт із форми.
- Розтопіть шоколад на паровій бані та залийте ним торт.
- Відправте торт у холодильник на 2 години. Смачного!
Також до торта можна додати в'ялену вишню або замінити фісташки на волоський горіх.