Від корн-догів до фриттати: дуже смачні страви з сосисками

20 березня 2023, 18:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Коли хочеться швидко приготувати щось смачненьке, на допомогу завжди прийдуть сосиски. Їх обожнюють усі, а створити з цього продукту кулінарний шедевр зможе навіть цілковитий новачок.

Сосиски – особливий продукт, який давно завоював популярність широкої аудиторії, інформує 24 Канал. І на це повпливала не лише легкість їх приготування, але й смакові якості, адже цей продукт полюбляють їсти як з гарніром, так і в складі оригінальних страв.

Спробуйте також 15 хвилин і готово: три рецепти ситних сніданків на будь-який смак

При цьому розмаїття рецептів, де головний інгредієнт – сосиски, чимале! Від швидкого американського перекусу до поживної італійської страви для всієї сім'ї: тут кожен знайде собі щось до смаку.

Та просто слідувати рецепту не достатньо, адже не менш важливо обрати справді смачні сосиски. Як це зробити? Усе просто – віддавайте перевагу тільки надійному виробнику, який дбає про свою продукцію та постійно вивчає вподобання споживачів. Такого як ТМ Бащинський.

Ось уже більше 25 років бренд постачає на прилавки магазинів смачні м'ясо-ковбасні вироби. Українці вже високо їх оцінили та назвали сосиски та сардельки від ТМ Бащинський "дуже смачними", що підтверджено дослідженням. А це, погодьтесь, вагома відзнака.

Зокрема, споживачів вже давно підкорили сосиски "Філейні" своїм ніжним смаком. Саме вони стануть чудовою основою для ваших експериментів на кухні.

Сосиски "Філейні" від ТМ Бащинський – це дуже смачно / Фото ТМ Бащинський

Отже, сосиски обрали – нумо готувати! Пропонуємо кілька оригінальних рецептів, які вкотре доведуть, що з сосисками "Філейними" від ТМ Бащинський можна творити особливі кулінарні історії.

Рецепт традиційних американських корн-догів

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Готуємо корн-доги за простим рецептом / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка сосисок "Філейних"  від ТМ Бащинський;
– 500 мілілітрів олії;
– 220 мілілітрів молока;
– 220 грамів пшеничного борошна;
– 100 грамів тертого сиру (за бажанням);
– 1 яйце;
– 45 грамів цукру;
– 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
– пів чайної ложки солі;
– довгі шпажки.

Приготування:

  1. У мисці з'єднайте борошно, розпушувач, сіль та цукор. Перемішайте їх дерев'яною лопаткою.

  2. Влийте у борошняну суміш склянку молока та розбийте яйце. Вимішуйте тісто кілька хвилин до однорідної консистенції, після чого перелийте у вузький посуд, найкраще – високий стакан.

  3. Насадіть сосиски на довгі шпажки.

  4. Розігрійте олію в каструлі.

  5. Занурте сосиски в тісто і опустіть у розпечену олію. Смажте до золотистої скоринки приблизно 2 – 4 хвилини.

  6. Викладіть корн-доги на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Подавайте корн-доги до столу теплими, за бажанням присмачте їх кетчупом і гірчицею.

Рецепт фриттати з сосисками

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Як приготувати фриттату із сосисками / Фото Shutterstock

Інгредієнти: 
– 1 упаковка сосисок "Філейних" від ТМ Бащинський;
– 6 яєць;
– 1 склянка нарізаної броколі;
– 100 грамів молока;
– 50 грамів сиру чеддер;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте сосиски на невеликі шматочки та викладіть на розігріту пательню. Смажте їх 3 – 5 хвилин.

  2. Закип'ятіть воду і відваріть броколі 2 хвилини.

  3. Відварену броколі додайте до сосисок. Приправте сіллю і перцем до смаку, після чого зніміть сковорідку з вогню.

  4. У великій мисці збийте яйця. Повільно додайте до них молоко і добре перемішайте.

  5. Залийте броколі та сосиски яєчною сумішшю так, щоб рівномірно покрити інгредієнти.

  6. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте фриттату 8 – 10 хвилин, поки краї страви не стануть твердими.

До теми Створюємо весняний настрій вдома: три салати із курятини нашвидкуруч

Паста пенне з сосисками і томатами

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Італійська паста з сосисками та томатами – ідеальна страва для всієї родини / Фото Shutterstock

Інгредієнти: 
– 1 упаковка сосисок "Філейних" від ТМ Бащинський;
– 500 грамів макаронів пенне;
– 1 банка томатів у власному соку;
– 100 грамів тертого пармезану;
– 1 цибулина;
– 1 зубчик часнику;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– пучок свіжого базиліку;
– 1 чайна ложка сушеного орегано;
– 1 чайна ложка сушеного базиліку.

Приготування:

  1. Відваріть макарони, згідно з інструкцією на упаковці.

  2. У сковорідці розігрійте олію, додайте нарізані на скибки сосиски. Смажте до легкої рум'яності.

  3. Додайте подрібнену цибулю і часник.

  4. Пасеруйте цибулю до м'якості, після чого додайте нарізані консервовані помідори, орегано і базилік. Доведіть до кипіння.

  5. Готуйте ще 2 – 4 хвилини.

  6. Подавайте з пенне, посипаними базиліком і тертим пармезаном.

Німецький картопляний суп із сосисками

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Урізноманітніть раціон картопляним супом із сосисками / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка сосисок "Філейних" від ТМ Бащинський;
– 600 грамів картоплі;
– 150 мілілітрів бульйону овочевого;
– 150 мілілітрів молока;
– 2 цибулини;
– 1 морква;
– 3 столові ложки олії;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Почищену картоплю розріжте на 4 – 8 частин (залежно від розміру).

  2. Покладіть картоплю у каструлю та залийте бульйоном так, щоб рідина ледь покривала овоч. Доведіть до кипіння, після чого влийте молоко.

  3. Варіть картоплю на середньому вогні впродовж 30 хвилин.

  4. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на сковорідці до готовності (4 – 5 хвилин) та відправте до картоплі. Варіть суп ще 5 хвилин, присмачте сіллю та перцем.

  5. Наріжте сосиски кільцями та обсмажте їх на сковорідці у невеликій кількості олії.

  6. Поблендеріть суп до однорідної консистенції та подавайте до столу із сосисками.

Страв із сосисок існує дуже багато. Тож не відмовляйтесь від експериментів та щоразу дивуйте рідних оригінальними сніданками, обідами чи вечерями. А щоб страви завжди були смачними, обирайте продукцію ТМ Бащинський. З асортиментом бренду можна ознайомитись на офіційному сайті або сторінці у фейсбуці.