Рецепт великодньої випічки від Володимира Троцького

30 квітня 2021, 19:11
Читать новость на русском

Володимир Троцький поділився з читачами рецептом пирога з родзинками, який ви легко можете приготувати вдома. Обов'язково спробуйте.

Володимир Троцький пропонує приготувати на Великдень ароматний пиріг з родзинками. Для начинки можете використовувати, домашній сир, родзинки, мак, варення або цукор з корицею.

Читайте також Рецепт глазурі на паску від Володимира Троцького

Рецепт пирога

Інгредієнти:
– 100 грамів вершкового масла 82%;
– 2 яйця;
– 100 грамів цукру;
– 1 чайна ложка сухих дріжджів;
– 300 мілілітрів молока 2,5-3,2%;
– 500-550 грамів борошна;
– родзинки;
– 1 чайна ложка солі.

Пиріг з родзинками на Великдень/Інстаграм Володимира Троцького

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У миску з теплим молоком, додайте дріжджі, сіль, цукор, залиште на 10-15 хвилин. Далі –додайте яйця, вершкове масло, замісіть тісто, залишите на 25-30 хвилин.
  3. Розділіть тісто на дві частини, розкатайте у тонкий пласт, викладіть начинку, згорніть у рулет. Залиште тісто на 30-35 хвилин.
  4. У мисці збийте яйце, змастіть тісто, викладіть на деко, поставте у холодну духову шафу.
  5. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, випікайте протягом 20-25 хвилин до готовності.
  6. Дістаньте з духовки, залиште для охолодження, розріжте на порції. Смачного!