На домашніх дріжджах виходить чудова випічка. Рецептом їх розмноження поділився український шеф-кухар Павло Серветник.

Читайте також Домашній хліб без дріжджів: рецепт українського пекаря Ігора Лаврешина

Як виростити дріжджі вдома

Час: 4 – 5 годин

Порції: 300 грамів

Приготування:

  1. У глибокій мисці змішайте літеплу воді, дріжджі та борошно.
  1. Ретельно все перемішайте й залиште в теплому місці, накривши рушником або харчовою плівкою.
  1. Через 4 – 5 годин ви отримаєте 300 грамів маси, рівноцінної звичайним (пресованим) дріжджам.
  1. Використайте потрібну кількість для випічки, а 100 грамів знову розмножте згідно з рецептом.