Відомий італійський шеф-кухар Марко Черветті розповідає, як правильно приготувати страву. Салат готують з броколі, з додаванням спаржі, відвареного яйця, приготованого способом пашотування, зеленого горошку, часнику та петрушки.
Читайте також Ресторанна страва за кілька хвилин: чому варто скуштувати Курочку су-від від ТМ "Наша Ряба"
До страви подавайте будь-який улюблений гарнір, соуси та спеції.
Рецепт салату
- Час: 15 хвилин
- Порції: 1 – 2
- Калорійність на 100 грамів: 71 ккал
- Капусту броколі помийте, розділіть на суцвіття, приготуйте на пару.
- Зелений горошок почистіть.
- Спаржу помийте, почистіть, обсмажте на пательні з оливковою олією, додайте зелений горошок, сіль.
Спаржа/ Скриншот відео
- Петрушку помийте, подрібніть ножем.
- Часник почистіть, подрібніть ножем.
- Хлібні палички подрібніть у крихту, викладіть у миску, додайте подрібнений часник з петрушкою, перемішайте, окремо обсмажте на пательні.
Процес обсмаження/ Скриншот відео
- Окремо у каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль, вбийте яйце. За допомогою ложки загорніть.
- Лимон помийте, розріжте навпіл.
- Готову спаржу наріжте скибочками, викладіть у миску, додайте броколі, обсмажений горошок, вичавіть лимонний сік, додайте оливкову олію.
Салат з овочів/ Скриншот відео
- Овочі викладіть на тарілку, додайте обсмажену хлібну крихту, зверху – викладіть яйце. Смачного!
Рецепт салату від Марко Черветті у відео: