Відомий італійський шеф-кухар Марко Черветті розповідає, як правильно приготувати страву. Салат готують з броколі, з додаванням спаржі, відвареного яйця, приготованого способом пашотування, зеленого горошку, часнику та петрушки.

Читайте також Ресторанна страва за кілька хвилин: чому варто скуштувати Курочку су-від від ТМ "Наша Ряба"

До страви подавайте будь-який улюблений гарнір, соуси та спеції.

Рецепт салату

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1 – 2
  • Калорійність на 100 грамів: 71 ккал
  1. Капусту броколі помийте, розділіть на суцвіття, приготуйте на пару.
  2. Зелений горошок почистіть.
  3. Спаржу помийте, почистіть, обсмажте на пательні з оливковою олією, додайте зелений горошок, сіль.

Спаржа/ Скриншот відео

  1. Петрушку помийте, подрібніть ножем.
  2. Часник почистіть, подрібніть ножем.
  3. Хлібні палички подрібніть у крихту, викладіть у миску, додайте подрібнений часник з петрушкою, перемішайте, окремо обсмажте на пательні.

Процес обсмаження/ Скриншот відео

  1. Окремо у каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль, вбийте яйце. За допомогою ложки загорніть.
  2. Лимон помийте, розріжте навпіл.
  3. Готову спаржу наріжте скибочками, викладіть у миску, додайте броколі, обсмажений горошок, вичавіть лимонний сік, додайте оливкову олію.

Салат з овочів/ Скриншот відео

  1. Овочі викладіть на тарілку, додайте обсмажену хлібну крихту, зверху – викладіть яйце. Смачного!

Рецепт салату від Марко Черветті у відео: