Я мріяла про красиве весілля, – Глінська виходить заміж у травні

18 травня 2022, 17:50
Читать новость на русском

Українська кондитерка та кулінар, Єлизавета Глінська розповіла у своєму інста, про плани, які зруйнувала війна. Дівчина ще минулого року оголосила, що виходить заміж та показала неймовірну обручку, яку їй подарував обранець.

Ліза Глінська не приховує, що 24 лютого її життя змінилося, які і всіх українців. Дівчина понад два місяці російсько-української війни займалася проведеннями благодійних марафонів, допомагала у волонтерській організації та разом з колегами: Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською збирали кошти від продажу своїх електронних книжок для дитячої лікарні "Охматдит".

Читайте також Це пряме фінансування війни: Мішлен більше не рекомендуватиме ресторани Росії

Протягом всього часу, вона повністю поринула у допомогу Україні, щоб нести свій фронт. Єлизавета зізналася читачам у соцмережі, що їй було соромно робити щось для себе.


Ліза Глінська / Фото з інстаграму кондитерки

Я майже забула про себе... майже втратила себе... мені було якось соромно привертати увагу до себе, зробити щось саме для себе,
– поділилася Глінська.

Кондитерка заручилася ще минулого року, весілля з коханим планували відсвяткувати 20 травня 2022 року. Дівчина зізналася, що скасувала його, щойно в Україні почалася війна. Впродовж довгі роздуми, кондитерка таки наважилася на весілля, щоправда, на підготовку до нього у неї залишилося всього два дні.


Ліза Глінська з нареченим / Фото з інстаграму кондитерки

Я до останнього не могла дозволити собі свято, стати щасливою, стати дружиною.
А декілька тижнів тому все ж таки вирішила, що ми з моїм коханим чоловіком маємо право на щастя, отже мріяли про це багато років,
– додала кондитерка.

Єлизавета у поспіхах замовила сукню в інтернет-магазині, придбала віночок на голову, а щодо обручок відповіла: "Буде, як буде". Їх не встигли зробити. 

Текст публікації Лізи Глінської:

Вже майже три місяці.. щодня засинаючи і прокидаючись, я думаю, а не замало роблю для своєї Батьківщини, а що можна зробити ще .. що я можу ще? Збір коштів, через продаж моїх книжок, в електронному, та друкованому варіанті, проведення марафону, допомога у волонтерській організації, пошуки ліків. Я майже забула про себе.. майже втратила себе.. мені було якось соромно привертати увагу до себе, зробити щось саме для себе.
Я мріяла про красиве весілля і воно було заплановано на 20 травня 2022 року.. ми запланували його ще рік тому, але все зламалося.. все скасували, до останнього не могла дозволити собі свято, стати щасливою, стати дружиною.
А декілька тижнів тому все ж таки вирішила, що ми з моїм коханим чоловіком маємо право на щастя, отже мріяли про це багато років. У поспіхах, я замовила сукню в інтернет-магазині, тільки сьогодні заберу, ще не знаю, як вона буде сидіти на мені. Це буде сюрприз. А ще, замовила чудовий віночок.
Обручки ми замовили ще в лютому, але нажаль нам їх не встигли зробити. Тому, буде, як буде) А ще від стресу я набрала зайву вагу.. і моє лице, ніби змінилося… зачіска відсутня… сиве волосся.
Але, я з вами згодна, це все таке неважливе!
Тільки б близькі нам люди були живі, та здорові. Я вірю, що буду згадувати цю подію з теплом в серці, в мирній країні, моїй рідній Україні!