Смак, який неможливо забути: готуємо оладки з полуничним соусом
24 червня 2024,
15:59
Читать новость на русском
Джерело:
yaroslavskyi_vovaОладки ідеально пасують до сніданку. Адже вони не лише просто готуються, а й дуже смачні.
Полуничний соус перетворить оладки на витвір мистецтва. Обов'язково втільте в життя цей простий рецепт.
Варто спробувати Ніколи не здогадаєтесь, що там є кефір: як приготувати полуничне смузі
Оладки з полуничним соусом
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
– 170 грамів кефіру;
– 80 грамів полуниці;
– 1 маленьке яйце;
– 140 грамів борошна;
– 45 грамів цукру;
– 5 – 6 грамів розпушувача.
Соус:
– 150 грамів полуниці;
– 125 грамів цукру;
– крапля лимонного соку.
Дивіться, як готувати полуничні оладки: відео
Приготування:
- Змішайте кефір та полуницю. Збийте блендером до однорідної консистенції.
- Додайте яйце та цукор. Перемішайте вінчиком, після чого додайте борошно та розпушувач. Знову перемішайте.
- Нагрійте пательню з олією. Ложкою викладіть тісто, формуючи оладки. Обсмажте з 2 сторін до рум'яності.
- Тим часом полуницю для соусу помийте, приберіть плодоніжки та наріжте.
- Частину полуниці прогрійте з лимонним соком та цукром до кипіння. Решту залиште для прикраси.
- Готові оладки полийте гарячим полуничним соусом та покладіть ложку збитих вершків з цукром. Також підійде сметана. Прикрасьте полуницею.