До Великодня залишилось зовсім мало часу, настав час обирати, як саме ви будете прикрашати вашу пасочку. Ми підготували для вас кілька варіантів найпопулярніших декорів для святкової випічки.

Читайте також Як красиво розфарбувати яйця на Великдень: покрокова інструкція

– Цукрова посипка

Великодню пасочку найчастіше прикрашають різноманітними цукровими посипками поверх глазурі або одразу на випічку. Додатково можна загорнути випічку у мереживну стрічку з цукру.

Великодня пасочка

– Білкова глазур

Існує безліч рецептів приготування білкової глазурі, яка швидко сохне та не липне. Поверх можна викласти нарізані сухофрукти або горішки.

Паска з глазур'ю

– Сушені квіти

Найпопулярніший декор серед кондитерів – сублімована малина та висушена троянда.

Паска з сублімованою малиною та квітами

– Декор з тіста

Нереально красивий та давній спосіб прикрашання святкової випічки – коси з тіста. Також з тіста можна зробити голубку, або інші різноманітні українські орнаменти.

Паска з косами

– Різноколірна глазур

За допомогою кондитерського мішка та харчових барвників можна красиво задекорувати пасочку. До речі, саме до цього декору святкової випічки можна залучати діток.

Декор на паску

– Шоколадні яйця

Оригінальний та яскравий декор для пасочки – шоколадні яйця. Найчастіше шоколадні яєчка можна придбати у кондитерських магазинах. Вони вже готові, вам залишається тільки викласти їх гніздом на пасочку.

Шоколадні яєчка в гнізді

– Цукровий фігурний декор

Легкі та яскраві вироби з цукру у формі яєць, пасочок та інших святкових атрибутів легко кріпляться на випічку. Обирайте декор вже прикріплений на шпажці, щоб легко установити на виріб.

Цукровий декор на паску

– Імбирні пряники

Ви з легкістю можете приготувати такий декор вдома, а до розфарбовування пряників залучити дітей. Також вже готові пряники часто продають на ринку або в спеціальних кондитерських магазинах.

Святкова пасочка

– Пасхальні кролики

Різноколірні кролики на паску

– Безе

Безе можна приготувати вдома з використанням яскравих харчових барвників.

Декор на пасочку з безе

– Декор з яйцем

Досить незвичний та оригінальний спосіб прикрасити великодню випічку.

Оригінальний декор з яйцем

– Зефір

Яскравий зефір можна приготувати власноруч або придбати вже готовий у магазині. Такі пасочки виглядають оригінально та їх обожнюють діти.

Зефір, як декор на паску

– Малюнки цукровими фарбами та кондурин

Щоб задекорувати пасочку малюнком вам потрібні цукрові фарби та кондурин – харчове золото. А далі, все залежить від вашої фантазії та вміння малювати.

Гілочка верби на пасочці

Світлого Великодня та веселих свят!