Секрет ніжного та смачного м'яса полягає у правильно підібраному маринаді. Головним інгредієнтом цього є соус барбекю.

Варто спробувати Коли гості на порозі: як накрити стіл за 15 хвилин з "Водним Світом"

Соковиті реберця на мангалі

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Реберця помийте й обсушіть. Натріть сіллю, перцем та соусом барбекю. Загорніть їх у плівку і залиште маринуватися на 2 години при кімнатній температурі. Ще краще покласти ребра на ніч у холодильник.
  2. Розпаліть вугілля в мангалі й добре його прогрійте. Решітку змастіть олією і викладіть на неї перці. Запікайте з усіх боків до підпалин. На це піде приблизно 10 – 15 хвилин. Потім загорніть перці у фольгу.
  3. Цибулю почистьте і наріжте кільцями. На решітку викладіть реберця з цибулею. Смажте, перевертаючи кожні 3 хвилини, протягом 15 – 20 хвилин.
  4. Розгорніть фольгу та дістаньте перці. Своєю чергою, реберця порційно наріжте і подавайте разом із цибулею і соусом барбекю.