Легко, смачно та корисно як правильно готувати спаржу – розповів переможець "МастерШеф"
- Переможець "МастерШеф" Вадим Бжезинський, відомий як Пава, розповів як правильно готувати спаржу.
- Пава розповів алгоритм, який потребує лише кількох хвилин.
- Для ідеальної спаржі важливо зрізати жорсткі кінці, варити короткий час та смажити з вершковим маслом та іншими інгредієнтами.
Джерело:
інстаграм pava_vbУ пригоуванні спаржі немає нічого складного. А коли повторюєш за переможцем кулінарного шоу, то докладати зусиль зовсім не доведеться.
Вадим Бжезинський, відомий як Пава, заслужив славу не лише перемогою у 7 сезоні кулінарного шоу "МастерШеф", а й дієвими порадами. Цього разу він розповів, як правильно готувати спаржу, аби не виникало жодних труднощів.
Читайте також Чи можна їсти сирі печериці: простий рецепт, з яким зникнуть усі дискусії
Як правильно готувати спаржу
Найперше треба зрізати жорсткі кінці спаржі на 3 – 4 сантиметри. Вони гіркуваті на смак, тому навряд чи вам дуже кортить їх куштувати. Потім – зачищаємо, робимо це акуратно та не поспішаємо.
Потім кип'ятимо та солимо воду. Варимо спаржу рівно 2 хвилини, вона має бути ніжною, але в жодному разі не перевареною. Тепер негайно переміщаємо спаржу у холодну воду, щоб зупинити процес приготування. Так вона залишиться зеленою та хрумкою.
Як приготувати спаржу: відеоінструкція від Пави
Тепер – смаження. На пательні топимо вершкове масло, додаємо до нього розмарин, часник, лимонний сік та трішки солі. Готувати потрібно не довше 1 хвилини.
Подавати таку спаржу можна як гарнір, а можна навіть як окрему страву.
Це дійсно дуже смачно: як подати до столу сирий кабачок, щоб вам цілували руки.