Правильний яєчний скрембл: три технології та базові інгредієнти

16 листопада 2021, 18:12
Читать новость на русском

Обожнюєте яєчню й хочете навчитися готувати справжній скрембл? Тоді саме зараз – чудова нагода! Усіма секретами приготування цієї ніжної страви поділився шеф-кухар Володимир Ярославський.

Зазвичай усі омлети, і скрембл у тому числі, трохи сируваті. Інакше страва була б сухою, тугою – словом, несмачною. Тож чітко дотримуйтесь інструкцій шефа, і результат буде чудовий!

Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину

Яєчний скрембл

  • Час: 5 хвилин
  • Порції: 1
Інгредієнти:
 – 3 сирих курячих яйця;
 – ½ столової ложки води;
 – 20 грамів вершкового масла;
 – сіль.

Англійська технологія приготування:

  1. Змішайте яйця з сіллю вінчиком.
  1. Трішки нагрійте сковорідку та розтопіть на ній вершкове масло.
  1. Вилийте яєчну суміш та інтенсивно помішуйте лопаткою до консистенції каші.
  1. Одразу подавайте страву до столу.


Англійський скрембл / Фото Володимира Ярославського

Французька технологія приготування:

  1. Змішайте яйця з сіллю вінчиком.
  1. Перелийте суміш в посуд та відправте на водяну баню.

  1. Помішуйте скрембл силіконовою лопаткою.
  1. В середині приготування додайте шматочок вершкового масла.
  1. Консистенція скремблу досить рідка і нагадує пшоняну кашу.

Американська технологія приготування:

  1. Змішайте яйця із сіллю віничком.
  1. Трішки розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям. Додайте масла.
  1. Перелийте яєчну суміш в сковорідку.
  1. Легкими рухами, перемішуйте суміш від країв до середини. Виходить хвиляста красива суміш, яка теж не має бути повністю готова.

Смачного!


Курячі яйця / Фото Володимира Ярославського

Будьте уважні: обирайте лише непошкоджені яйця й перед вживанням мийте їх із господарським милом.