Правильний яєчний скрембл: три технології та базові інгредієнти
16 листопада 2021,
18:12
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Володимира ЯрославськогоОбожнюєте яєчню й хочете навчитися готувати справжній скрембл? Тоді саме зараз – чудова нагода! Усіма секретами приготування цієї ніжної страви поділився шеф-кухар Володимир Ярославський.
Зазвичай усі омлети, і скрембл у тому числі, трохи сируваті. Інакше страва була б сухою, тугою – словом, несмачною. Тож чітко дотримуйтесь інструкцій шефа, і результат буде чудовий!
Читайте також Легко, швидко й зі смаком: топ-3 незвичні страви з курки, що полонять усю родину
Яєчний скрембл
- Час: 5 хвилин
- Порції: 1
– 3 сирих курячих яйця;
– ½ столової ложки води;
– 20 грамів вершкового масла;
– сіль.
Англійська технологія приготування:
- Змішайте яйця з сіллю вінчиком.
- Трішки нагрійте сковорідку та розтопіть на ній вершкове масло.
- Вилийте яєчну суміш та інтенсивно помішуйте лопаткою до консистенції каші.
- Одразу подавайте страву до столу.
Англійський скрембл / Фото Володимира Ярославського
Французька технологія приготування:
- Змішайте яйця з сіллю вінчиком.
- Перелийте суміш в посуд та відправте на водяну баню.
- Помішуйте скрембл силіконовою лопаткою.
- В середині приготування додайте шматочок вершкового масла.
- Консистенція скремблу досить рідка і нагадує пшоняну кашу.
Американська технологія приготування:
- Змішайте яйця із сіллю віничком.
- Трішки розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям. Додайте масла.
- Перелийте яєчну суміш в сковорідку.
- Легкими рухами, перемішуйте суміш від країв до середини. Виходить хвиляста красива суміш, яка теж не має бути повністю готова.
Смачного!
Курячі яйця / Фото Володимира Ярославського