Щоб втілити цей рецепт, вам потрібні лише риба, пательня та творчий настрій. Спробуйте – це нереально смачно.

Варто спробувати Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

Смажена тріска

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 1

Приготування:

  1. Філе тріски обсушіть паперовими рушниками, посоліть і притрусіть перцем. Переверніть і зробіть те саме з іншого боку.
  2. Розігрійте на пательні на середньому вогні олію. Коли закипить, викладіть філе, посмажте його 5 хвилин, після чого переверніть та обсмажте інший бік. Викладіть на пательню масло.
  3. Почистьте часник і розчавіть зубчики великим ножем або пресом. Викладіть їх на пательню та обсмажте разом із рибою. Додайте гілочку чебрецю.
  4. Зменште вогонь. Смажте ще 2 – 3 хвилини. Поливайте філе маслом, в якому воно смажиться.
  5. Вичавіть сік лимона та полийте ним викладену на тарілку готову рибу.