Що додати у воду: як зварити яйця, щоб легко лупилися
Джерело:
BeszamelЗварені на "круто" яйця – основа багатьох смачних страв, особливо на Великдень. Вони збагачують смак салатів, чудово поєднуються з майонезом, а також обов'язково мають бути у великодньому кошику.
Яйця, зварені на "круто", відносно важко очистити. Проте не варто засмучуватися: є кілька секретів, які полегшать це завдання.
Цікаво Крабові палички – універсальний продукт: 4 страви, які можна приготувати з ТМ "Водний Світ"
Як легко почистити зварені круто яйця
Є кілька хитрих способів почистити вперті яйця, зварені на круто. Один з них – додати харчову соду у воду, в якій варимо яйця. На каструлю середнього розміру достатньо половини чайної ложки.
Після варіння яйця залийте холодною водою і злегка постукайте ними об стінки каструлі, поки шкаралупа не трісне. "Розбиті" яйця залишити на деякий час у холодній воді. Тоді почистити шкаралупу зовсім не складе труднощів.
Деякі люди додають чайну ложку солі у воду, в якій варять яйця, яка діє, так само як харчова сода, і полегшує очищення.
Де зберігати варені яйця
Після варіння яйця варто охолодити у холодній воді або льоді. Потім їх можна зберігати у холодильнику. Розміщуйте їх у контейнері або пластиковій упаковці, щоб уникнути неприємного запаху у холодильнику.
Якщо ви не збираєтеся використовувати варені яйця відразу, залиште їх в оболонці. Вона захищає внутрішній вміст від потенційного забруднення та зберігає свіжість яєць.
Чудовий рецепт: як приготувати паску.