Готуємо ароматне масло, яке ідеально підійде для м'ясних, рибних чи овочевих страв. Завдяки своєму аромату, що би ви не готували – страви вийдуть просто надзвичайними. До речі, на ньому також можна смажити грінки чи тости.
Читайте також Паштет в автоклаві: рецепт консервації на зиму з курячої печінки
Зберігайте ароматне масло в холодильнику близько тижня.
Рецепт ароматного масла
- Час: 5 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Зріжте з головки часнику рівний край, щоб всі зубчики залишилися в голівці, але без кінчиків. Перекладіть його в одноразову форму або в жаротривку, якщо готуватимете в духовці.
- Покладіть до часнику свіжі гілочки розмарину, влийте оливкову олію та вершкове масло.
- Відправте все на електричний гриль, або в духовку, розігріту до 200 – 220 градусів, на 5 хвилин. Також його можна приготувати в сотейнику на повільному вогні.
- Як тільки все провариться, часник розм'якне – ароматне масло готове.
Смачного!