Тартар з яловичини – особлива страва, яку не кожен зможе скуштувати, але для сміливців вона стане справжнім відкриттям.
Читайте також Відповідь на одвічне питання: коли краще начиняти пампухи
Щоб приготувати справжній тартар з яловичини особливо прискіпливо потрібно обрати м'ясо, адже воно не підлягає у рецептурі термічній обробці. Смак яловичини підкреслять корнішони, каперси, гірчиця та яєчний жовток.
Рецепт тартару з яловичини
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Приготування:
- Головне якісне м’ясо – тільки яловичина. Краще та, яка для стейків, витримана: сухого чи вологого дозрівання. Або якраз тут можна брати заморожену вирізку, чи лопаткову, задні частини. Це дуже важливо – безпека харчування, тож повторюємо з великою увагою️.
- Нарізаємо м'ясо кубиком 5х5 міліметрів, решту інгредієнтів нарізаємо дрібними шматочками.
- Усе добре перемішуємо та викладаємо через кільце на тарілку.
- Жовток можна подати зверху на тартарі. За бажанням можна додатково посипати страву сиром пармезан.
Нехай смакує!