Брюссельська капуста дуже багата на вітаміни та мінерали, тож немає нічого дивного у тому, що всі батьки намагаються приготувати цей продукт у різний спосіб, аби лиш діти його їли. У цьому випадку на допомогу може прийти особливий рецепт смаження капусти, адже яка дитина не любить апельсинового соку?

До речі Промивання квашеної капусти: чи треба це робити

Рецепт брюссельської капусти в апельсиновому соку

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Поєднання смаку та користі / Фото Beszamel

Інгредієнти:

  • 25 "голівок" брюссельської капусти;
  • стакан апельсинового соку;
  • 2 столові ложки вершкового масла;
  • 2 цибулини;
  • столова ложка цедри апельсина.

Приготування:

  1. Брюссельську капусту миємо та розрізаємо на половинки.
  2. Розігріваємо сковорідку, викладаємо капусту зрізом вниз та поливаємо соком.
  3. Коли сік випарується, додаємо масло, цедру, нарізану цибулю та смажимо ще 2 хвилини.
  4. Як тільки капуста стане гарного рум'яного кольору – знімаємо з пательні та подаємо до столу.

Смачного!