Щоб приготувати домашнє масло, без додаткових консервантів, з коров'ячих вершків вам потрібно кілька хвилин збивання звичайним міксером. Смачне, корисне вершкове масло на вашому столі!
Читайте також Коли гості завітали раптово: швидкі страви, які можна приготувати за 20 хвилин
Додавайте домашнє вершкове масло до приготування кремів, змастіть на бутерброд або грінку. Смачно – пальчики оближеш!
Рецепт вершкового масла
- Час: 15 хвилин
- Порції: 300 – 350 грамів
Приготування:
- У глибокому посуді збийте за допомогою міксера вершки (15 хвилин).
Скріншот з відео Здоровий і смачний
- Збивайте густу вершкову масу доки сироватка не відокремиться від масла.
Скріншот з відео Здоровий і смачний
- Перекладіть масло на чисту марлю. Відтисніть зайву рідину.
- У керамічну форму викладіть шар пергаменту для випікання, перекладіть туди масло. Щільно накрийте його пергаментом та відправте в холодильник для стабілізації.
- Вершкове масло готове.
Скріншот з відео Здоровий і смачний
Смачного!
Відеорецепт приготування домашнього вершкового масла: