Приготувати лікарську ковбасу просто, вона виходить однорідної консистенції, ніжна та неймовірно смачна. Такий смаколик можна додавати до салатів, готувати бутерброди чи сендвічі.

Читайте також "Легко!" на кухні, смачно на столі: готуємо швидкі страви з улюбленими нагетсами

До основного рецепта ковбаси можна додавати фісташки, коров'ячі вершки, сир. так вона буде змінювати смак та смакуватиме по-новому.

Рецепт домашньої лікарської ковбаси

  • Час: 2 години
  • Порції: 8 – 10

Приготування:

  • Викладаємо всі інгредієнти у каструлю: цибулю, моркву, курятину та спеції, заливаємо водою та варимо на помірному вогні 1,5 години.
  • Дістаємо курку, уварюємо решту бульйону ще годинку.
  • Розбираємо курку, додаємо спеції (перець, коріандр, часник сухий, мускатний горіх та трохи чилі). Додаємо 20 – 30 грамів бурякового соку (для кольору).
  • Змішуємо 400 грамів бульйону (гарячого) та 40 грамів желатину. І теж додаємо до курки.
  • Все збиваємо блендером 5 – 7 хвилин.
  • Розливаємо у форму і кладемо в холодильник на ніч.

Смачного!