Як легко і швидко приготувати фаршировані печериці – рецепт
1 червня 2023,
12:42
Читать новость на русском
Джерело:
sargentoЗапланували родинні посиденьки та вирішили приготувати щось з грибів? У нас є простий та смачний рецепт фаршированих печериць, який сподобається кожному.
Існує багато варіацій з фаршированими грибами. Їх можна начиняти овочевими засмажками, маринувати в майонезі зі спеціями та натирати сиром. Інколи їх навіть начиняють м'ясним фаршем та запікають.
Читайте також Чим снідати влітку: 3 рецепти апетитних страв для гарного початку дня
24 канал підготував рецепт фаршированих печериць з морквою, цибулею та ніжками грибів.
Рецепт фаршированих печериць
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
– 500 грамів великих печериць;
– 2 морквини;
– 1 ріпчаста цибуля;
– 150 – 200 грамів твердого сиру;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– олія;
– майоран (за бажанням).
Приготування:
- Очищаємо гриби, відрізаємо ніжки та дрібно січемо їх ножем. Нарізаємо цибулю кубиками, моркву – натираємо на тертці.
- Розігріваємо сковорідку з олією та обсмажуємо спочатку цибулю, далі додаємо моркву та ніжки грибів. Заправляємо спеціями та перемішуємо.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів.
- Викладаємо капелюшки грибів на деко, начиняємо овочевою засмажкою та посипаємо сиром.
- Запікаємо 15 хвилин до готовності.
Смачного!
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати салат з молодої капусти. Ми дібрали три рецепти на вибір.