8 липня,
18:07
Готуємо картоплю "Айдахо" з часником і табаско: можна їсти хоч щодня
Джерело:
"Еда"Якщо ви обожнюєте картоплю так само, як ми, – приготуйте її за цим рецептом! "Айдахо" виходить неймовірно ніжною всередині та хрумкою зовні.
Американською картоплею "Айдахо" сьогодні смакують у всьому світі. Також ця страва відома як картопля по-селянськи.
Читайте також Рецепт маринованих грибів за добу: підійде для печериць або глив
Зазвичай "Айдахо" подають до смаженого м'яса.
Рецепт картоплі "Айдахо"
- Час: 60 хвилин
- Порції: 4
– 10 картоплин;
– 250 мілілітрів оливкової олії;
– 1 пучок кропу;
– 1 пучок петрушки;
– 3 зубчики часнику;
– 1 чайна ложка табаско;
– сіль на ваш смак.
Приготування:
- Ретельно почистіть і помийте картоплю. Розріжте кожну картоплину на 8 частин і відправте до каструлі з холодною підсоленою водою.
Приготування картоплі / Фото Їжа
- Доведіть картоплю до кипіння й варіть 2 – 3 хвилини.
- Злийте з картоплі воду й залиште її охолонути.
Приготування картоплі / Фото Їжа
- Змішайте в окремій мисці оливкову олію, дрібно нарізані петрушку та кріп і додайте пропущений крізь прес часник. Усе перемішайте.
Приготування картоплі / Фото Їжа
- Залийте картоплю соусом, гарненько все перемішайте, щоб він покрив кожну картоплину.
- Викладіть картоплю на вкрите пергаментом деко й відправте до духовки, попередньо розігрітої до 200 градусів, запікатися на 15 – 20 хвилин.
Приготування картоплі / Фото Їжа
- Гарнір до смаженого м'яса готовий.
Смачного!