Крем-чиз на вершках: готуємо найкращу основу для оформлення тортів та капкейків

6 вересня 2021, 15:20
Читать новость на русском

Джерело:

Пате

Ідеальною основою для прошарування та вирівнювання тортів є крем-чиз. Надзвичайно ніжний на смак, він достатньо пружний і добре тримає форму. Тож кондитери часто саме крем-чизом вирівнюють та оздоблюють високі торти, а також прикрашають капкейки.

Для крем-чизу вам знадобляться лише три інгредієнти: жирні кондитерські вершки, крем-сир та цукрова пудра.

Читайте також Більшість українців і гадки не мають, що вони їдять, – Олена Косюк

Крем-чиз чудово підготує борти та основу торта до подальшого формлення. Також ним можна прикрасити торт, нанісши за допомогою кондитерського мішка із фігурними насадками.

Крем-чиз для торта

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 1


Крем-чиз на торті / Фото Пате

Інгредієнти:
 – 200 г крем-сиру;
 – 200 мл вершків жирністю 30 – 33%;
 – 4 ст. л. цукрової пудри.

Приготування:

  1. Перелийте холодні вершки у високий посуд та збийте разом з цукровою пудрою до стійких піків. На це піде близько 10 хвилин.


Приготування крем-чизу / Фото Пате

  1. Не припиняючи збивати вершки, додайте до них крем-сир.
Важливо! Для правильної консистенції крем пропорція інгредієнтів повинна бути 1 : 1.
  1. Збивайте крем, доки він не стане однорідним та достатньо щільним. Стежте за його консистенцією: важливо не перебити його!


Приготування крем-чизу / Фото Пате

  1. Відправте крем до холодильника на 20 – 30 хвилин, щоб він стабілізувався.


Приготування крем-чизу / Фото Пате

  1. Крем-чиз готовий для подальшого використання.

Смачного!

Читайте також Мастер Шеф 11 сезон 2 випуск: перші чорні фартухи та підступні "зливи" конкурентів учасниками 

Цієї порції крем-чизу вистачить для прошарування та вирівнювання торта з 4 бісквітних коржів діаметром 18 см.

А щоб уникнути помилок при випіканні десертів, пляцків та тортів, обов'язково ознайомтеся з кількома важливими порадами.