Для крем-чизу вам знадобляться лише три інгредієнти: жирні кондитерські вершки, крем-сир та цукрова пудра.
Читайте також Більшість українців і гадки не мають, що вони їдять, – Олена Косюк
Крем-чиз чудово підготує борти та основу торта до подальшого формлення. Також ним можна прикрасити торт, нанісши за допомогою кондитерського мішка із фігурними насадками.
Крем-чиз для торта
- Час: 40 хвилин
- Порції: 1
Крем-чиз на торті / Фото Пате
Приготування:
- Перелийте холодні вершки у високий посуд та збийте разом з цукровою пудрою до стійких піків. На це піде близько 10 хвилин.
Приготування крем-чизу / Фото Пате
- Не припиняючи збивати вершки, додайте до них крем-сир.
- Збивайте крем, доки він не стане однорідним та достатньо щільним. Стежте за його консистенцією: важливо не перебити його!
Приготування крем-чизу / Фото Пате
- Відправте крем до холодильника на 20 – 30 хвилин, щоб він стабілізувався.
Приготування крем-чизу / Фото Пате
- Крем-чиз готовий для подальшого використання.
Смачного!
Читайте також Мастер Шеф 11 сезон 2 випуск: перші чорні фартухи та підступні "зливи" конкурентів учасниками
А щоб уникнути помилок при випіканні десертів, пляцків та тортів, обов'язково ознайомтеся з кількома важливими порадами.