Зробити пікнік вишуканим – просто: як правильно смажити креветки на грилі

11 червня 2024, 20:53
Читать новость на русском

Джерело:

Egersund

Як правило, для смаження креветок на грилі беруть або гриль-решітку, або маленькі дерев'яні шпажки. Головне, що ви повинні пам'ятати: очищені креветки будуть готовими миттєво, що дозволить смакувати ними практично відразу!

На приготування потрібно всього 2 – 3 хвилин з кожного боку.  Рецепт приготування дуже простий.

Буде смачно Ідеальна страва для пікніка: рецепт розкішної картоплі з салом на вогні

Варто лише посолити, поперчити, додати трошки олії та покласти на гриль під пряме тепло, перегорнувши один раз. Чим більша креветка, тим простіше готувати її на грилі.

Як посмажити креветки на грилі

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 15 креветок;
– олія до смаку;
– 4 скибочки лимона;
– сіль, мелений перець до смаку.

Приготування:

  1. Замочіть дерев'яні палички-шпажки у теплій воді приблизно на 20 – 25 хвилин.
  2. Для смаження креветок використовуйте середньо-високий вогонь.
  3. Приправте креветки сіллю, перцем та додайте трошки олії.
  4. Смажте від 2 до 3 хвилин з кожного боку, поки креветки не підрум'яниться.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати смачний домашній кетчуп до шашлику.