Курочка карі в кокосовому соусі з овочами – це традиційна страва індійської кухні. Зазвичай її подають з рисом, але можна також їсти і з ароматним хлібом чи паляницею.

Читайте також Неймовірно смачні: 3 рецепти бургерів на мангалі, які можуть замінити шашлик

Цей рецепт відрізняється від класичної страви, яку звикли готувати в Індії, адже в ньому є багато овочів. Проте ми наполегливо радимо скуштувати саме цей варіант курки карі – це дуже смачно.

Рецепт курки карі з овочами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Овочі нарізаємо кубиками та обсмажуємо на дуже розігрітій сковороді з олією 3 – 4 хвилини декілька разів помішуючи.
  • Окремо обсмажуємо довільні шматочки курки, також на дуже розігрітій сковороді з олією. Смажимо 3 – 4 хвилини та додаємо куркуму та сіль, перемішуємо і додаємо овочі.
  • Заливаємо кокосовим молоком, перчимо, даємо покипіти 1 – 2 хвилини. Додаємо листя кінзи, перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!