Курка в кисло-солодкому соусі – це традиційна страва китайської кухні. В Китаї її подають з щедрою порцією рису.
Читайте також Фінгер фуд – їжа, яку зручно їсти руками
Її можна готувати як додаток до гарніру, або як окрему, самостійну страву додатково з овочами (солодкий перець, цибуля, морква, редька).
Рецепт курки в кисло-солодкому соусі
- Час: 35 хвилин
- Порції: 2
Приготування:
- Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками. Солимо, перчимо, додаємо паприку і вимішуємо. Всипаємо борошно і знову вимішуємо.
- Обсмажуємо на олії, близько 7 – 8 хвилин, регулярно перемішуючи.
- Вливаємо соєвий соус, соус теріякі, винний оцет.
- Додаємо мед, рублений часник. Перемішуємо і залишаємо тушкуватись ще 7 хвилин. Присипаємо кунжутом і цибулею і подаємо.
Смачного!