Гомілки барбекю до святкового столу: такими ви їх ще не куштували

25 серпня 2022, 16:34
Читать новость на русском

Якщо у вашому раціоні переважають страви з курятини, важливо щоразу урізноманітнювати їхнє приготування. Ми дібрали для вас смачний рецепт гомілок в апетитному соусі барбекю.

Щоб урізноманітнювати приготування улюбленої курки радимо трішки поекспериментувати з соусами до неї. До прикладу, приготувати курячі гомілки барбекю, які ідеально поєднаються з будь-яким гарніром.

Читайте також Вечеря за 20 хвилин: рецепт курячого шніцеля з картопляним пюре

Рецепт курячих гомілок барбекю

  • Час: 1 годину 45 хвилин
  • Порції: 6
Інгредієнти:
 – 12 невеличких гомілок
 – сіль
 – чорний мелений перець
 – 4 – 5 скибок часнику.
Для соусу:
 – 3 столові ложки кетчупу
 – 1,5 столової ложки соєвого соусу
 – 1 столова ложка французької гірчиці
 – 1 столова ложка меду
 – 1 чайна ложка копченої меленої паприки
 – 1 чайна ложка карі.

Приготування:

  • Для приготування соусу просто змішайте всі інгредієнти.
  • Курячі гомілки добре посоліть, приправте перцем та додайте часник. Перемішайте їх з соусом та залишіть на 1 годину маринуватися.
  • Перекладіть все у жаротривку форму та полийте залишками маринаду. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте курятину в режимі конвекція протягом 30 – 35 хвилин до золотистої і хрумкої скоринки.
  • Радимо час від часу перемішувати гомілки, щоб вони пропеклися зі скоринкою з кожного боку.
  • ️Якщо готуватимете в рукаві - може знадобитися більше часу, але буде ще смачніше.

Смачного!