Як ви вже знаєте, в Італії паста різної форми має свою назву. Сьогодні ми приготуємо продовгасті пенне з пікантною курочкою. Приготуйтеся до нових кулінарних вражень та ділитися досвідом, адже цей рецепт у вас точно попросять.

Цікаво МХП запустив кулінарний чат-бот на базі штучного інтелекту: які його можливості

Рецепт пене арраб'ята з куркою

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  • Курку солимо, перчимо та обсмажуємо на оливковій олії до золотистої скоринки.
  • В маленькій мисці змішуємо петрушку, чилі та часник. Додаємо решту олії на сковорідку та смажимо суміш 30 секунд. Повинен виділитися аромат, але часник не повинен підрум'янитися.
  • Швидко додаємо помідори та цукор. Додайте на сковорідку чверть склянки води, покладіть грудки у соус та тушкуйте 8 – 10 хвилин. На середині процесу курочку потрібно перевернути.
  • Через зазначений час виймаємо курку, переконуємося, що вона готова, і варимо соус ще 10 хвилин, поки він не стане густим.
  • Наріжте курячі грудки на менші шматочки та поверніть у соус.
  • Зваріть пенне в окремій каструлі.
  • Готову пасту з'єднуємо з соусом, перед подачею посипаємо сиром.
Смачного!