10 серпня,
19:30
Як огірки, тільки кабачки: рецепт надзвичайно хрусткої закрутки за копійки
Джерело:
SmakerЗамість огірків відмінним доповненням до обіду стануть мариновані кабачки. Вони такі хрусткі і ароматні!
Приготування маринованих кабачків дуже просте. Якщо ви ще не пробували цю консервацію, обов’язково приготуйте хоча б баночку. Ви будете в захваті!
Цікаво Суп, салат чи хот-дог, або як смачно нагодувати сім'ю за лічені хвилини
Рецепт маринованих кабачків
- Час: 1 година
- Порцій: 4
– 500 грамів цукіні;
– 500 мілілітрів води;
– 4 лаврових листки;
– 4 зерна запашного перцю;
– 4 зубчики часнику;
– 1 гілочка розмарину;
– 2 чайні ложки солі.
Приготування:
- Кабачки ретельно вимийте і обсушіть.
- Наріжте брусками (вони повинні бути трохи нижче висоти банки) і щільно укладіть в банку.
- У кожну банку покладіть по 2 зубчики часнику, по 2 лаврових листки і по 2 зерна запашного перцю.
- Видаліть голки з гілочки розмарину і помістіть їх у банку з кабачками.
- У воді розчиніть сіль і залийте нею кабачки.
- Стерилізуйте банки 20 хвилин.
- Щільно закупорте банки.
- Зберігайте їх при кімнатній температурі 3 дні, потім перенесіть в комору.
- Кабачки готові до вживання через 2 тижні.