Окрасою серпневого столу, яка не потребує значних зусиль та тривалого приготування, є, зокрема, капуста. А величезна множинність її видів дозволяє створити будь-яку страву: від легких салатів до наваристих супів, передає 24 Канал.

Читайте також Відпочинок без зайвої мороки: апетитна курочка з овочами

Щоб зробити страви із капусти більш ситними та пікантними, радимо додати в них м'ясо-ковбасні вироби від ТМ "Бащинський". Виробник подбав про широкий асортимент продукції, тож ви точно знайдете тут щось для себе. Це може бути як грудинка, так і сосиски для хот-дога. Не варто оминати й величезний вибір ковбас, які теж чудово поєднуються із капустою.

Для тих, хто тільки розпочинає знайомство із продукцією ТМ "Бащинський", ми підібрали цікаві та прості рецепти, що здатні потішити навіть найвибагливіших гурманів. Тож перейдемо до приготування!

Салат з молодою капустою та напівкопченою ковбасою "Зерниста" від ТМ "Бащинський"

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Літній салат посмакує усій родині / Фото Shitterstock

Приготування:

  1. Молоду капусту подрібніть тонкими смужками і покладіть у велику миску.
  2. Ковбасу “Зерниста” наріжте тонкими пластинками.
  3. Цибулину наріжте дрібненько і додайте до інших інгредієнтів.
  4. Яблуко помийте, очистіть від шкірки та натріть на грубій терці і додайте до салату разом з насіченими горіхами та натертим сиром.
  5. В окремій ємкості змішайте олію, бальзамічний оцет, сіль та перець до смаку.
  6. Заправте салат соусом та ретельно перемішайте.

Суп з броколі та грудинкою "Українська" від ТМ "Бащинський"

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготуйте суп з броколі та грудинкою / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Грудинку наріжте на шматки.
  2. Цибулю, моркву та часник очистіть. Цибулю наріжте на кубики, моркву – на смужки, а часник посічіть ножем.
  3. Розігрійте олію у каструлі з товстим доном на середньому вогні. Додайте цибулю та часник і обсмажуйте, поки цибуля не стане м'якою та прозорою.
  4. Додайте грудинку і продовжуйте обсмажувати до золотої скоринки.
  5. Броколі розберіть на суцвіття та додайте разом з морквою у каструлю.
  6. Влийте курячий бульйон (або воду). Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і варіть протягом 10 – 15 хвилин, доки броколі не стане м'якою. Додайте сіль, перець та сік з половини лимона.
  7. Подавайте суп гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.

Хот-дог по-домашньому з сосисками "Hot-Dog" від ТМ "Бащинський"

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Хот-дог посмакує як дорослим, так і дітям / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. У великій мисці об'єднайте нарізану капусту, натерту моркву та дрібно нарізану цибулю. Додайте олію, оцет, цукор, сіль і перець. Перемішайте добре, щоб усе покрилося соусом. Салат для хот-дога готовий!
  2. Обсмажте сосиски на сковороді або грилі.
  3. Розріжте булочки для хот-догів вздовж та помістіть у них сосиску.
  4. Влийте гірчицю та кетчуп на сосиски. Додайте салат з капусти та моркви на верх сосисок. Посипте нарізаною зеленню.
  5. Хот-доги з салатом готові! Можна подавати та насолоджуватися.

Хот-дог з руколою та сосисками "Hot-Dog" від ТМ "Бащинський"

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Хот-дог з руколою та сосисками​ / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Обсмажте сосиски на сковороді до золотистої скоринки.
  2. Розріжте булочки для хот-догів вздовж та помістіть туди сосиску.
  3. Покладіть гірчицю на сосиски до смаку. Додайте нарізані помідори.
  4. Розкладіть руколу на верх хот-дога.

Смачного!