Як приготувати мигдальне печиво: домашній рецепт

23 лютого 2021, 14:25
Читать новость на русском

Ароматне і хрустке мигдальне печиво легко приготувати вдома. Запишіть рецепт, щоб не загубити.

Якщо у вас є бажання приготувати щось новеньке та оригінальне для друзів та гостей. Приготуйте домашнє легке та ніжне мигдальне печиво, яке найкраще смакуватиме за філіжанкою кави, какао або чаю.

Читайте також Як приготувати печиво з арахісом: простий рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт печива

Інгредієнти⁣⁣⁣:
– 250 грамів борошна;
– 200 грамів вершкового масла 82%;
– 150 грамів мигдального борошна (або мелений мигдаль);
– 50 грамів мигдалеві пластівці;
– 80 грамів цукру;
– 2 жовтки;
– ванільний цукор;
– сіль.

Мигдальне печиво/ Фото freepik.com

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте вершкове масло з цукром, додайте сіль, ванільний цукор, борошно пшеничне, мигдальне, 2 жовтки, ретельно перемішайте, замісіть тісто.
  3. Загорніть тісто у харчову плівку, залиште у холодильнику на 20 хвилин. Дістаньте тісто, розкатайте корж.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Деко вистеліть пергаментом, викладіть корж, зверху – мигдалеві пластівці, відправте запікатись протягом 15-20 хвилин.
  5. Готовий корж дістаньте з духовки, залиште для охолодження на 10 хвилин, розріжте на квадрати.
  6. Готове печиво викладіть на тарілку. Смачного!