• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • Новини
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Як приготувати мигдальне печиво: домашній рецепт

23 лютого 2021 , 14:25 - Читать новость на русском
Як приготувати мигдальне печиво: домашній рецепт
Рецепт мигдального печива / freepik.com

Ароматне і хрустке мигдальне печиво легко приготувати вдома. Запишіть рецепт, щоб не загубити.

Джерело:

24 канал

Якщо у вас є бажання приготувати щось новеньке та оригінальне для друзів та гостей. Приготуйте домашнє легке та ніжне мигдальне печиво, яке найкраще смакуватиме за філіжанкою кави, какао або чаю.

Читайте також Як приготувати печиво з арахісом: простий рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт печива

Інгредієнти⁣⁣⁣:
– 250 грамів борошна;
– 200 грамів вершкового масла 82%;
– 150 грамів мигдального борошна (або мелений мигдаль);
– 50 грамів мигдалеві пластівці;
– 80 грамів цукру;
– 2 жовтки;
– ванільний цукор;
– сіль.

Мигдальне печиво/ Фото freepik.com

  1. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
  2. У мисці з'єднайте вершкове масло з цукром, додайте сіль, ванільний цукор, борошно пшеничне, мигдальне, 2 жовтки, ретельно перемішайте, замісіть тісто.
  3. Загорніть тісто у харчову плівку, залиште у холодильнику на 20 хвилин. Дістаньте тісто, розкатайте корж.
  4. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Деко вистеліть пергаментом, викладіть корж, зверху – мигдалеві пластівці, відправте запікатись протягом 15-20 хвилин.
  5. Готовий корж дістаньте з духовки, залиште для охолодження на 10 хвилин, розріжте на квадрати.
  6. Готове печиво викладіть на тарілку. Смачного!
Автор: Євгенія Тугушева
LifeStyle Десерти Новини Смачно Смачні рецепти

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      7 березня , 10:37
    • Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      4 березня , 12:10
    • Рецепт смачних чебуреків від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      Рецепт смачних чебуреків від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      2 березня , 17:06
      Цікаво
    • Вечеря за 30 хвилин: смачні страви з курячих стріпсів та філе для відбивної
      Вечеря за 30 хвилин: смачні страви з курячих стріпсів та філе для відбивної
      2 бер , 12:28
    • Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      4 бер , 12:10
    • Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      7 бер , 10:37
    • Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      6 бер , 22:26
     
    Новини
    • 10:37
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      10:37
    • 6 березня
    • 22:26
      Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      22:26
    • 10:25
      Вегетаріанський салат: рецепт з буряка, фундуком та чорносливом від Євгена Клопотенка
      10:25
    • 5 березня
    • 23:16
      Рецепт десерту Три молока від Володимира Троцького
      23:16
    • 22:35
      Як приготувати томатний суп: рецепт від Джеймі Олівера
      22:35
    • 21:04
      Унікальність японської кухні: як правильно їсти суші та чи вміють українці це робити відео фото
      21:04
    • 19:56
      Український Фестиваль борщу в день смерті Сталіна – це не тролінг, – Ткаченко - Новини
      19:56
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • Новини
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»

    Made by
    Залиште відгук