7 серпня,
                    23:13
                
                Нарешті сезон молодої картоплі: готуємо з кропом та часником
Молода картопля – одна з найбільших кулінарних принад літа. Готувати її дуже легко, а неповторний смак ніколи не розчарує та не набридне.
Для приготування ідеальної молодої картоплі потрібно знати кілька секретів. Перше – її варто обварити до повної готовності. Друге – смажити потрібно тільки на вершковому маслі. Трішки свіжої зелені та масла – і від страви не залишиться нічого.
Читайте також Для літніх вечорів: салат з курячими стріпсами, грушею і сиром
Рецепт молодої картоплі з часником та кропом
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:– 1 кілограм молодої картоплі;
– 40 – 50 грамів вершкового масла;
– 2 зубчики часнику;
– 5 гілочок кропу;
– сіль – до смаку.
Приготування:
- Заливаємо картоплю на 15 хвилин холодною водою. Чистимо, миємо та варимо до готовності.
 - Перекладаємо картоплю у велику розігріту сковорідку.
 - Додаємо на пательню вершкове масло. Розподіляємо його по всій сковорідці за допомогою ручки, без лопатки, щоб не пошкодити цілісність картоплі.
 - Смажимо картоплю до рум'янцю.
 - Наприкінці додаємо кріп та часник. Трішки перемішуємо та відставляємо з вогню.
 - Подаємо як гарнір із салатом або м'ясними стравами.