19 червня,
                    19:24
                
                Найсмачніші оладки з кабачків – простий рецепт за лічені хвилини
Джерело:
Володимир ЯрославськийУ сезон кабачків, обов'язково спробуйте приготувати ці оладки за рецептом шеф-кухаря. Ви будете приємно здивовані результатом.
Закортіло кабачкових оладків? У нас є перевірений рецепт страви, яка вийде з першого разу. Обов'язково подавайте їх зі сметаною, або домашнім соусом на основі грецького йогурту.
Читайте також Від історії до рецепта: готуємо справжній американський гамбургер
Особливістю цього рецепту є саме нарізка овочів. Шеф-кухар не використовував тертку, а нарізав кабачки за допомогою ножа. Так овочі тримають свою структуру та смакують наче з ресторану.
Рецепт кабачкових оладок
- Час: 45 хвилин
 - Порції: 2
 
– 220 грамів кабачків чи цукіні;
– 1 велике яйце;
– половина ріпчастої цибулі
– свіжа зелень;
– 2 столові ложки борошна;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– олія.
Приготування:
- Кабачок та цибулю дрібно нарізаємо, додаємо нарізну зелень, яйце, борошно, трішки солі та перець.
 - Перемішуємо суміш і обсмажуємо на сковорідці з олією на середньому вогні.
 - ️Якщо будете брати молодий кабачок і смажити багато: можна кабачок спочатку посолити, дати постояти хвилин 10 – 15, злити отриману "воду" і потім вже додавати зелень, яйця та борошно.
 
 
Смачного!
До кабачкових оладок відмінно пасуватимуть соуси: дзадзикі, домашня сметана з часником, грецький йогурт, суміш кетчупу та майонезу.