Ви такого ще не куштували: закуска з яйцем у вершковому желе

16 березня 2023, 11:45
Читать новость на русском

Джерело:

przyslij przepis

Оригінальні закуски повинні бути в арсеналі кожної господині. Яйце у вершковому желе – це те, що точно вразить ваших гостей.

Закуски – це особливий вид кулінарного мистецтва. Вони повинні вражати не лише смаком та виглядом, а й оригінальністю.

Цікаво Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу
 

Яйце у вершковому заливному точно здивує ваших гостей та змусить просити про рецепт.

Рецепт вершкового заливного з яйцем

Час: 2,5 години
Порцій: 5

Інгредієнти:
– 200 грамів суміші заморожених овочів: горошок, кукурудза, морква;
– 100 грамів шинки;
– 5 яєць;
– 2 столові ложки майонезу;
– 5 чайних ложок желатину;
– 30 мілілітрів вершків 30%;
– сіль та перець до смаку;
– 150 мілілітрів води.

Приготування:

  1. Овочі залийте 150 мілілітрами води та варіть до м’якості.
  2. У бульйоні, що залишився, розчиніть желатин.
  3. Остудіть, додайте майонез і вершки. Приправте сіллю і перцем.
  4. Яйця зваріть на круто, остудіть та очистіть.
  5. Шинку наріжте кубиками.
  6. З’єднайте овочі з шинкою і вершковим соусом.
  7. Вилийте частину маси на дно форми, розкладіть яйця посередині. Знову залийте частиною вершкової маси з овочами і залиште до повного вистигання.

Смачного!