Як приготувати безе: рецепт французької меренги
Джерело:
ЇжаЗахотілося чогось легкого та солодкого? Ми підготували для вас рецепт неймовірної меренги, або, як часто її називають, безе. Зробіть усього кілька простих кроків – і за якусь годину ви насолоджуватиметеся вишуканим десертом.
Процес приготування безе не займе у вас багато часу, а решту справи зробить духовка. Важливо, щоб безе сушилися в духовці при низькій температурі 100 – 120 градусів. Вразі високої температури вони будуть горіти.
Читайте також Збираємось на осінній пікнік: корисні поради для вдалого відпочинку
Щоб приготувати кольорові безе достатньо додати до маси кольорового барвника, бажано гелевого.
Рецепт печива безе
- Час: 70 хвилин
- Порції: 12 порцій
Безе / Фото Пінтерест
– 150 г цукру;
– 3 шт. яєчних білків;
– 2 ч. л. ванільного цукру.
Приготування:
- Змішайте цукор та ванільний цукор.
Приготування безе / Фото Їжа
- У окремій мисці збийте в пишну піну білки.
Приготування безе / Фото Їжа
- Додайте до білків суміш цукру та продовжуйте збивати міксером ще 5 хвилин. Цукор повинен повністю розчинитися у білках.
Приготування безе / Фото Їжа
- Викладіть на деко шар пергаменту для випікання.
- Перекладіть білкову масу в кондитерський мішок з насадкою на ваш вибір.
- Відсадіть безе на пергамент.
Приготування безе / Фото Їжа
- Випікайте безе в розігрітій до 100 – 120 градусів духовці протягом 50 хвилин, якщо вони маленькі, 60 хвилин – середні та 80 хвилин, якщо великі.
- Ваші безе готові. Смачного!