Ніжний рулет з лаваша з додаванням улюблених крабових паличок стане чудовим варіантом не тільки швидкої закуски, а й сніданку.

Читайте також Домашня тушонка зі свинини на зиму: смачніше не буває

Український шеф-кухар Микола Люлько обожнює частувати своїх рідних смачними стравами, серед яких і рулет з лаваша. Він швидкий у приготуванні, та надзвичайно ситний.

Рецепт рулету з лаваша з крабовими паличками

  • Час: 10 – 15 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Заздалегідь відваріть курячі яйця у підсоленій воді. Почистіть їх від шкарлупи та натріть на грубій тертці.
  • Розкладіть лаваш та змастіть його намазкою з креветок. Натріть огірки на мандоліні або наріжте ножем тонкими довгими скибками. Викладіть огірок поверх намазки, а зверху розрізані навпіл креветки.
  • Серединку лаваша посипте яйцями та дрібно нарізаною свіжою зеленню. Рясно посипте все кукурудзою та тертим сиром.
  • Обережно закрутіть все в рулет та наріжте порційними шматками. Викладіть їх на тарілку та посипте шматочками чипсів.

Смачного!

Шеф-кухар також попіклувався про ваш комфорт й розповів, про невеликі труднощі, які виникають під час приготування. Йдеться про лаваш. Якщо після скручування він потріскався (так буває через його не першу свіжість), обережно перекладіть його на шар харчової плівки, щільно загорніть та відправте на 1 годину в холодильник.